У ПРИПРЕМИ КАТАЛОГ ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКАТА ПАЛИЛУЛЕ
23.11.2011

Градска општина Палилула упутила је позив свим заинтересованим привредним субјектима, који обављају делатност на територији општине Палилула да доставе Центру за развој предузетништва општине основне податке о својој фирми: назив фирме, кратак опис делатности, седиште фирме-адресу, име контак особе-директора, број телефона, е-маил, web site фирме, лого знак.

Ове информације, по речима Милана Николића, менаџера пројекта, биће садржане у каталогу малих и средњих предузећа и предузетника који се реализује у оквиру активности на пројекту „Успостављање синергијског дијалога између српских и  бугарских предузетника/3МСП и професионалних организација како би се развила одржива размена искустава“.

Потребне податке представници привредних субјеката могу доставити путем електронске поште на е-маил:palilulacrp@gmail.com а додатне информације о пројекту могу се добити у Центру за развој предузетништва од Иванке Вукмир на телефон 018/566-022.

У циљу повећања конкурентности предузетништва и успешне промоције МСПП сектора са територије општине Палилула-Града Ниша на тржиште ЕУ, општина Палилула је крајем септембра месеца организовала учешће 15 палилулских предузетника на  Међународном сајму технике  у Пловдиву (Бугарска). О могућностима регионалне привредне сарадње предузетници су разговарали и на  „Бизнис форуму Србија–Бугарска“ уз учешће представника ЛЕДИБ програма и привредних комора, Србије-Ниш и Бугарске. (Текст:Д.Видојковић)